İletişim Bilgileri

zara kimya tic.ltd.şti

  • Yetkili Kişi: SÜLEYMAN GİRER / SEVİM GİRER /VOLKAN GİRER
  • Telefon numarası: +90 (535) 892-18-68
  • +90 (541) 375-45-98
  • +90 (539) 517-78-92
  • Adres: CUMMEY MEY MERİÇ İŞHANI 4 37 GAZİOSMANPAŞA/İSTANBUL/ FABRİKA İkitelli O.S.B. Mahallesi Haseyad Kooperatifi 10.Cad. No: 2 (Ali Raif İlaç Fabrikası Karşısı) Başakşehir - İSTANBUL, İkitelli O.S.B., İstanbul, Türkiye

Çalışma Saatleri

Sitedeki güncellemeler
BÜTİL GLİKOL, resim 1
  • BÜTİL GLİKOL, resim 2

BÜTİL GLİKOL

Standart Verileri Menşei : RUS Ambalaj: 190 KG CAS numarası 112-34-5 EINECS numarası 203-961-6 Molar ağırlık 162.23 g/mol Moleküler formülü C8H18O3 Yoğunluk 0.9
stokta var
Fiyat için bizi arayın
Satıcıya Ulaş
Ödeme ve Teslimat Şartları Çalışma Saatleri
İletişim Bilgileri
  • Yetkili Kişi: SÜLEYMAN GİRER / SEVİM GİRER /VOLKAN GİRER
  • Telefon numarası: +90 (535) 892-18-68
  • +90 (541) 375-45-98
  • +90 (539) 517-78-92
  • Adres: CUMMEY MEY MERİÇ İŞHANI 4 37 GAZİOSMANPAŞA/İSTANBUL/ FABRİKA İkitelli O.S.B. Mahallesi Haseyad Kooperatifi 10.Cad. No: 2 (Ali Raif İlaç Fabrikası Karşısı) Başakşehir - İSTANBUL, İkitelli O.S.B., İstanbul, Türkiye
Ürün ile ilgili detaylı bilgi

Genel Bilgi

Kimyasal formülü C6H14O2 ve kimyasal adı Etilen glikol mono bütil eter olan bu madde hoş kokuya sahip, renksiz, sıvı haldedir. Glikol eter tipi organik solventtir. Hafif kokulu, yüksek kaynama seviyesinde ve az uçucu bir çözücüdür. Butil Glikol aynı zamanda 2-bütoksi etanol,glikol monobutil eter, etilen glikol mono butileter olarakta bilinir.Suda kolayca çözünür. Sulu kaplama sistemlerinde ( su bazlı boyalarda )mükemmel bir kosolventtir.Bu ürün suyla ve bilinen organik solventler le oda sıcaklığında tüm oranlarda karışır. sulu organik kaplamalarda yardımcı çözgen (co-solvent) olarak kullanılan; nitroselüloz, polyester, epoksi reçinelerinin çözülmesinde de kullanımı yaygındır. 2-bütoksi etanol olarak da adlandırılır.

Organik Yapısı

Kullanım Alanları

Boya

En yaygın kullanım alanı bu sektörde olup su bazlı boyalarda çok önemli bir katkı maddesidir. Su bazlı boya formülasyonlarında yumuşatıcı,kurutucu ve çatlamayı önleyici bir madde olarak kullanılır.

Deri

Bu sektörde deri koruyucu olarak kullanılmaktadır.

Hijyen

kuru temizleme ve endüstriyel temizlik sanayisinde, kozmetik sektöründe kullanım görür.

Diğer

Bunun dışında, akrilik reçine imalatında, yangın köpüğü üretiminde, asfalt yapım sanayisinde,, hidrolik yağ ve metal kesme sıvılarında bileşen olarak kullanılır.

Ticiz.com'un rehber kategorisi: İstanbul'daki Büyükbaş hayvanlar
Oluşturma tarihi: 25.07.2016 13:57
Düzenleme tarihi: 10.12.2017 01:20